Cumhuriyetimiz 89 Yaşında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhuriyetimiz 89 Yaşında

29.10.2012 17:20

Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli Temsilcisi Erol Özkan, 1920'li yılların heyecanı, umudu, inancıyla bağımsızlığa, ulusal birliğe ve cumhuriyete sahip çıkılması gerektiğini bildirdi.

Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli Temsilcisi Erol Özkan, 1920'li yılların heyecanı, umudu, inancıyla bağımsızlığa, ulusal birliğe ve cumhuriyete sahip çıkılması gerektiğini bildirdi.

Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, cumhuriyeti koruma kararlılığı ile kardeşçe, barış içinde el ele, kol kola, birlik ve beraberlik içinde yürünmesi gerektiğini belirtti. Değerlere sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Özkan, şunları kaydetti:

"Bu ülkede yaşayan tüm yurttaşlar olarak sevinç ve coşkuyla kutladığımız ve ulusumuzun tarihteki en parlak başarılarından biri olan cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yılı hepimize kutlu olsun. Ne mutlu bize bu günleri yaşatanlara, onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. 1920'li yılların heyecanı, umudu inancıyla bağımsızlığımıza, ulusal birliğimize ve cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız."

Muhabir: Özgün Tiran/ Cihan Demirci

Yayıncı: Kemal Kaymak - KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhuriyetimiz 89 Yaşında - Son Dakika


Advertisement