Dalyan'da El Emeği Göz Nuru Sergisi - Son Dakika
Yerel

Dalyan'da El Emeği Göz Nuru Sergisi

Dalyan\'da El Emeği Göz Nuru Sergisi

Dalyan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru emekleri Dalyan Pazaryeri'nde serginin açılışı yapıldı.

17.07.2012 10:14

Dalyan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru emekleri Dalyan Pazaryeri'nde serginin açılışı yapıldı.

Sergi açılışına CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalyan Belediye Başkan Vekili Öner Ersoy, CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, CHP Dalyan Belde Başkanı Durali Üreyen ve Prof. Dr Nurettin Demir'in Ortaca'lı olan danışmanı H. Arda Varol yanı sıra davetliler ve vatandaşlar katıldı.

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan,

yapılan el emeklerinin çok önemli olduğunu belirtirken kadınların yapmış olduğu çalışmalar karşısında çok mutlu olduklarını belirtti.

Dalyan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Meral Metin ise; Kısıtlı imkanlar çerçevesinde bir şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu çalışmalarımızda gerçekten Melis üyesi arkadaşlarımın büyük bir fedakarlıkları oldu. Belediye Pazar yerinde her Çarşamba günü açılacak olan El Emeği Göz Nuru Sergisi'nde, 45 kadının emeğiyle hazırlanan ürünler satışa çıkartılıyor. El Emeği Göz Nuru Sergisi'nde, kadınların elleriyle hazırlanan gıda ve el ürünlerini Dalyan'lıların beğenisine sunuyoruz. Açılan serginin ev ekonomileri için önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Buradaki sergide yer almak isteyen hanımların öncelikli olarak Kent Konseyi'ne üye olmaları gerekmektedir. Ayrıca sergimizde desteklerini esirgenmeyen Fethiye Kadın Meclisi Üyelerine de çok teşekkür ederim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalyan'da El Emeği Göz Nuru Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement