Datça'nın Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından temizliği ve altyapısının standartlara uygun olduğu tescillenen Hastanealtı, Kumluk ve Taşlık plajlarında 'Mavi Bayraklar' dalgalanmaya başladı.
2005 yılına kadar uluslararası Mavi Bayrak sahibi tek şehiriçi plajı olan Datça'nın Hastanealtı Plajı, yaklaşık 5 yıl önce kaybettiği Mavi Bayrağını iki
yı önce
geri kazanmıştı. Datça, daha sonra bu
mavi bayrağını koruyarak, geçen yıl da iki mavi bayrak almaya hak kazandı. Datça'da temiz denizin simgesi olan mavi bayraklar, Hastanealtı, Kumluk ve Taşlık plajları olmak üzere üç noktada göndere çekilerek, dalgalanmaya başladı.
Datça plajlarının ve denizinin ne kadar temiz olduğunun en bariz kanıtı olan mavi bayraklar her yıl Datça plajlarının en azından üç veya dört tanesinde dalgalanıyor. - MUĞLA
Son Dakika › Yerel › Datça'nın Mavi Bayraklı Plajları Yaza Hazır - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.