Demirci'de Dev 'Mezuniyet Yürüyüşü' - Son Dakika
Yerel

Demirci'de Dev 'Mezuniyet Yürüyüşü'

Demirci\'de Dev \'Mezuniyet Yürüyüşü\'

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet şenlikleri kapsamında düzenlenen "Mezuniyet Yürüyüşü" etkinliği büyük bir çoşkuyla gerçekleştirildi.

12.06.2015 19:26

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu'nun mezuniyet şenlikleri kapsamında düzenlenen "Mezuniyet Yürüyüşü" etkinliği büyük bir çoşkuyla gerçekleştirildi.

CBÜ Demirci Eğitim Fakültesi ile CBÜ Meslek Yüksek Okulu mezuniyet şenlikleri yapıldı. Şenlikler kapsamında öğrenci, veliler ve ilçe halkıyla birlikte yaklaşık 5 bin kişi "Mezuniyet Yürüyüşü" etkinliğine katıldı. Sabahın erken saatlerinde yürüyüşün başlayacağı belediye hizmet binası önünde toplanan kalabalık, CBÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kortej halinde yürüyüşe başladı. Öğrenciler ve vatandaşlar protokol eşliğinde; Cumhuriyet Meydanı, Atıf Akın Caddesi, Çereşe Meydanı istikametinden eğitim fakültesine kadar müzikler eşliğinde karanfil dağıtarak, metrelerce uzunluktaki Türk bayrağıyla birlikte yaklaşık 3 kilometre yürüdüler. Yürüyüş sırasında vatandaşlar da evlerinden ve balkonlarından karanfiller atarak öğrencilerin sevincine ortak oldular. Mezuniyet yürüyüşüne CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, CBÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, öğretim üyeleri ve daire amirleri de katıldı. Mezuniyet yürüyüşünün ardından eğitim fakültesi lokaline geçen protokol üyeleri ve öğrenciler ile öğrenci yakınlarına Demirci'nin yöresel yemeği olan keşkek ikramında bulunuldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'de Dev 'Mezuniyet Yürüyüşü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement