Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Denizli'den Kısa Kısa

Denizli\'den Kısa Kısa

Acıpayam hentbol takımı il birincisi oldu.

11.06.2014 18:42

Denizli'de düzenlenen hentbol şenliğinde Acıpayam takımı, şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği "Minik Eller Hentbol Şenliği"ne katılan Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Acıpayam Esnaf Spor takımı etkinlikte il birincisi oldu.

Acıpayam Halk Eğitimi Müdürlüğü Teknik Direktörü Ayhan Koç, 18 erkek ve 12 kız takımın katıldığı şenliğin çekişmeli geçtiğini ve eğlenceli maçların oynandığını belirterek, "Düzenlenen etkinlikte favori olan takımı tüm maçlarını kazanarak il birincisi oldu. Minik erkekler Denizli il birinciliğini kazanan takımımız madalya ve kupasını aldı. Acıpayam'a il birincisi olarak döndüğümüzden dolayı sevinçliyiz. Tüm oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Kaymakam Kalkar sınava hazırlanan öğrencileri ziyaret etti

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Anadolu Lisesi'nde 12. sınıflara yönelik Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) hazırlık amaçlı yapılan deneme sınavları öncesi, öğrencilerle bir araya geldi.

Okulu ziyaret edip öğrencilerle sohbet eden Kalkar, öğrencilerin ve öğretmenlerin isteklerini dinledi. Öğrencilerin iyi bir eğitim sürecini başarıyla tamamladıklarını ifade eden Kalkar, girecekleri sınavlarda ve hayatta başarılı olacaklarına inandığını, gençlere güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek kaygılarını en aza indirmeleri ve geleceğe umutla bakmaları tavsiyesinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acıpayam Anadolu Lisesi Müdürü Talat Tokyay da "Kaymakamımızı aramızda görmek bizleri mutlu etti. Öğrencilerimiz için de önemli bir motivasyon kaynağı oldu" şeklinde konuştu.

- Lice'de yaşanan gelişmeler

MHP Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Bağ, Lice'de bayrak indirilmesi konusunda yaptığı yazılı açıklamada, bu olayı esefle ve yüreği yanarak takip etitklerini belirtti.

"Ekmek gibi mübarek bildiğimiz, rengini şehitlerimizin kanından alan asil Türk bayrağının indirilip yere atılması bizim nazarımızda bir milletin şerefinin yere atılıp çiğnenmesiyle eşdeğerdir" diyen Bağ, açıklamasında, "Daha iki gün önce Ulubatlı Hasan'ların, Nene Hatun'ların, Hasan Tahsin'lerin ve tüm aziz şehitlerimizin kemikleri sızlamıştır. Bilinmelidir ki son ülkücü de can verinceye kadar bu milletin toprağı, bayrağı ve her türlü mukaddesatı kimseye taviz verilemeyecek ve peşkeş çekilemeyecektir. Bizler bu aziz vatanı sokakta bulmadık. Dün nasıl vatan ve bayrak düşmanlarına set olduysak bugün de karşılarında dimdik ayaktayız" görüşlerine yer verdi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement