Dereceyle Geldiler, Dubaiye Gittiler - Son Dakika
Yerel

Dereceyle Geldiler, Dubaiye Gittiler

Dereceyle Geldiler, Dubaiye Gittiler

Uluslararası Antalya Üniversitesi'ni (UAÜ) tercih eden dereceli öğrencileri, Üniversite Mütevelli Heyeti Başkanı işadamı Fettah Tamince Dubai'ye götürdü.

20.09.2013 17:35

Uluslararası Antalya Üniversitesi'ni (UAÜ) tercih eden dereceli öğrencileri, Üniversite Mütevelli Heyeti Başkanı işadamı Fettah Tamince Dubai'ye götürdü.

UAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı işadamı Fettah Tamince, dereceli olarak üniversiteye kaydını yaptıran öğrencileri Dubai'ye götürdü. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Ekonomi Bölümü öğrencisi İhsan Alp, Türkiye 435.'si olarak UAÜ'yü tercih ettiğini belirtti. Tam burslu olarak bu üniversiteye geldim diyen Alp, "Bu gezi ile en büyük hedefim, iş dünyasında bir tecrübe kazanmak. Fettah Bey'in yapacağı bu iş gezisinde onunla birebir görüşme imkanı bulmak ve iş görüşmelerine tanıklık etmek amacıyla gidiyoruz. Bize bir söz verilmişti bunun yerine getirilmesi çok güzel. Azami derecede faydalanmayı arzuluyorum bu geziden. Üniversitemize ve Fettah Bey'e teşekkür ederim. İnşallah devamı gelir ve bu gezilerle tecrübemi geliştirebilirim" dedi.

Şule Nur Kutlu ise, "Dubai'ye Fettah Bey'in daveti üzerine gidiyorum. Orada iş adamlarıyla görüştüğümüzde iş hayatının nasıl yürüdüğü hakkında bilgi edineceğiz. Bu da ileriki hayatımızda yararlı olacaktır" diye konuştu.

Türkiye 279.'su Gülsüm Büşra Pekgöz duygularını şu sözlerle paylaştı: "Siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel katkısının yanında bizim ufkumuzu açacağına inanmaktayım. İş dünyasında isim yapmış tecrübeli insanlarla uluslararası bir ortamda görüşebilmek ve onların tecrübelerinden yararlanabilmek yolculuğumuza ayrı bir anlam katmaktadır. Bize böyle bir imkan sunan başta mütevelli heyeti başkanımız Fettah Tamince'ye ve Uluslararası Antalya Üniversitesine çok teşekkür ediyorum." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereceyle Geldiler, Dubaiye Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement