Dev Bir Organizasyon Daha Urfa'ya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Dev Bir Organizasyon Daha Urfa'ya Geliyor

Dev Bir Organizasyon Daha Urfa\'ya Geliyor

Son dönemlerde sporun her branşındaki dev organizasyonlara ev sahipliği yapan Şanlıurfa, bu kez Türkiye Judo Şampiyonası için kapıyı araladı.

18.05.2014 13:38

Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Koyuncu ve Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Koyuncu, son dönemlerde il genelindeki sporsal faaliyetlerin bölge açısından önemine değinerek, "Şanlıurfa son zamanlarda spordaki organizasyonlarla gündeme geliyor. Bu kent açısından büyük önem arz ediyor. Tüm bunların kaynağındaki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız' kutluyor ve tebrik ediyorum. Yıldız, geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Şanlıurfa'mızda spor adına çok güzel çalışmalara imza attı. Biz de bu etkinliklere birer katkı olarak Şanlıurfa'mıza Türkiye Judo Şampiyonasını getirmek istiyoruz. İl Temsilcimiz Mücahid Delioğlu'nun enerjisi ve sinerjisinde katkıları ile judoda Şanlıurfa'nın geleceğinin çok parlak olduğunu görüyorum. İnşallah en kısa zamanda Şanlıurfa'ya Türkiye Judo Şampiyonasını getireceğiz" dedi.

Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya ise Urfa'nın Judoda birçok başarılara imza attığını ve il gençliğinin bu branşta geleceğinin çok parlak olduğunu belirtti. Kaya, "Artık Şanlıurfa spor noktasında çağ atladı. İnşallah Şanlıurfa'dan judoda Dünya Şampiyonu çıkarmak en büyük hedefimizdir" diye konuştu.

Bu tür organizasyonların Urfa'da yapılması için kurumsal olarak ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiklerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Koyuncu ve Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya'ya bu duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İlimizde judo sporuna gönül veren antrenörlerimizin, beden eğitimi öğretmenlerimizin, il temsilcimizin canı gönülden yapmış oldukları çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Judoya emek veren bu arkadaşlarımız sayesinde Judo da Şanlıurfa'nın geleceği çok parlak olacaktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dev Bir Organizasyon Daha Urfa'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement