Dev Bütçeli Alt Yapıları Geride Bırakıp Lider Oldular - Son Dakika
Yerel

Dev Bütçeli Alt Yapıları Geride Bırakıp Lider Oldular

Dev Bütçeli Alt Yapıları Geride Bırakıp Lider Oldular

Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun yaptığı açıklamada “U21 kategorisinde güçlü takımlar arasında lider olmamız, Malatya futbolunun geleceği açısında oldukça önemli bir olay” dedi.

26.09.2016 16:08

Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun yaptığı açıklamada "U21 kategorisinde güçlü takımlar arasında lider olmamız, Malatya futbolunun geleceği açısında oldukça önemli bir olay" dedi.

TFF 1.Lig U21 Ligi'nde geride kalan haftayı Altınordu galibiyetiyle kapatan Yeni Malatyaspor'da büyük bir sevinç hakim.

Alt yapılarına milyonlarca liralık yatırım yapan takımların bulunduğu ligde, lider durumda olmalarının anlatılamaz bir duygu olduğunu ifade eden Uçkun, "Çocuklarımla gurur duyuyorum. Bu gurur sahada aldıkları sonuç ya da bulunduğumuz sıralamadan kaynaklı değil. Ben onlarla, sahada mücadele ederken örnek bir takım modeli ortaya koydukları için gurur duyuyorum. Hakikaten Malatyalılar bu takımla gurur duyabilir. Son oynadığımız Altınordu takımı Türkiye alt yapı modelleri arasında ilk 3 arasındadır. Biz buraya geldiğimiz gördüklerimiz karşısında ağzımız açık kaldı. Hakikaten tek kelimeyle 'bir futbol kulübü nasıl olur'un cevabını gördük. Altınordu özellikle ortaya koyduğu modelle örnek alınmalı herkes tarafından" dedi.

"İnşallah Malatyalıların gurur duyacağı futbolcular çıkacak bu alt yapıdan"

Uçkun, takım olarak lig lideri olmalarıyla ilgili ise "Liderdik ve bunu İzmir'de de koruduk. Biz sahaya çıkarken sadece iyi sonuç almak için çıkmıyoruz. Öncelikle kendimizin, daha sonra da bizi izleyenlerin keyif alması en büyük gayemiz. Çünkü biliyoruz ki keyif alınmadan yapılan hiçbir iş verim getirmez. Tabi ki yetişme çağında olan bu çocukların kişilik durumları da bizleri yakından ilgilendiren bir diğer konu. Futbolcu her şeyden öte iyi bir insan olacak. Biz bunu oluşturma adına epeyi bir yol kat ettik. İnşallah Malatyalıların gurur duyacağı futbolcular çıkacak bu alt yapıdan" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dev Bütçeli Alt Yapıları Geride Bırakıp Lider Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement