Didim Add'ye Yeni Yönetim - Son Dakika
Yerel

Didim Add'ye Yeni Yönetim

Didim Add\'ye Yeni Yönetim

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Didim Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeni yönetim kurulu belirlendi.

23.02.2013 15:32

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Didim Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeni yönetim kurulu belirlendi.

ADD Didim Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Bugün saat 11.30'da Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen genel kurula Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, CHP İlçe Başkanı Şavgu Aydın, Belediye Meclis Üyesi Özlem Girgin ve ADD üyeleri katıldı.

Divan oluşumu ile başlayan Genel Kurulun Divan Başkanlığına Osman Müftüoğlu seçildi. Müftüoğlu açılış konuşmasında ADD'nin 80li yıllarda kurularak 90'lı yıllarda güçlendiğini. Kurucu Başkan Muammer Aksoy'un ADD çalışmalarını emekçi kadrolarla yurt taşıdığını belirtti.

Konuşmanın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından mevcut Başkan Mehmet Ali Pekdemir söz alarak derneğin daha fazla zarar görmemesi için Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını açıklayarak "Atatürkçü Düşünce Derneğinin başkanlığı onurlu ve dikkat edilmesi gereken bir görevdir. Yönetim Kurulu olarak egoları aşmış derneği halka dokunduracak çalışmalar yapılmalıdır. Yeni Yönetim Kurulunun üyelerinden faaliyet beklentisi olmalı, işbirliği, eylemin ve daha çok dayanışmanın aktif hale geldiği bir dönem geçirmeliyiz. Faşist saldırılardan ancak bu şekilde kurtuluruz" dedi.

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise derneğin üyesi olduğunu ve üzerine düşen görevi her zaman yapmaya çalıştığını belirterek "Hep söylüyoruz ancak duyarsız kalıyoruz. Gördüğünüz gibi salon boş" diyerek katılımın azlığına tepki gösterdi.

Konuşmaların ardından Derneğin Faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları okundu ve oy birliğiyle kabul edildi. Konuşmaların ardından blok liste ile seçime gidildi. Tek liste sunulan Yönetim Kurulu Üyeliklerine; İlhan Ozan, Mehmet Ali Pekdemir, Nurten Targıtay, Türker Bacaksız, Ali Çelik, Öznur Duygun ve Haydar Aycan seçildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Add'ye Yeni Yönetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement