Didim'de Endoskopi Ünitesi Hizmette - Son Dakika
Yerel

Didim'de Endoskopi Ünitesi Hizmette

Didim\'de Endoskopi Ünitesi Hizmette

Didim Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği bünyesinde Endoskopi Ünitesi kuruldu.

08.02.2013 15:03

Didim Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği bünyesinde Endoskopi Ünitesi kuruldu.

Kurulumu yapılan cihazla ilgili bilgiler veren Didim Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Çelik, cihazla hastalara hizmet vermeye başladıklarını belirterek, sorunsuz şekilde hizmetin sürdüğünü söyledi.

Didim Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği bünyesinde Endoskopi Ünitesi kuruldu. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali İmren tarafından Endoskopi işlemleri ile ve Golonoskopi işlemlerinde cihazın kullanıldığını dile getiren Didim Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Çelik "Cihazı Genel Cerrahi birimimizde kullanıyoruz. Hastalarımız bekletmeden, planlı ve programlı şekilde günü birlik hizmet veriliyor. Cihazımızın ödeneği, Sağlık Bakanlığının Genel bütçesinden sağlandı. 100 bin TL'ye alındı. Cihazın alınması ilçemiz ve hastanemiz açısında önemli" dedi.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatma Aydoğan ise, Didimli bir hayırsever aracılığıyla Acil Servis bünyesinde kullanılmak üzere bir adet Elektro Şok cihazı alındığını kaydederek, "Hastanemize bağışta bulunanlara teşekkür ediyoruz ve ayrıca duyarlı hayırseverlerimizden bu tür bağışların devamını bekliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Endoskopi Ünitesi Hizmette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement