Didim'de Yabancıların 2. El Kermesleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Didim'de Yabancıların 2. El Kermesleri Sürüyor

Didim\'de Yabancıların 2. El Kermesleri Sürüyor

Didim Kent Konseyi Yabancılar Çalışma Gurubu, ilçedeki engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla İlçede kurulan Cumartesi pazarında 2. el eşya satışı gerçekleştirdi.

26.04.2014 14:04

Didim Kent Konseyi Yabancılar Çalışma Gurubu, ilçedeki engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla İlçede kurulan Cumartesi pazarında 2. el eşya satışı gerçekleştirdi.

Didim Kent Konseyi bünyesinde ilçede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlardan oluşan Yabancılar Çalışma masası Didim ve Yöresi Engelliler Derneğine katkı sağlamak dernek aracılığı ile engelli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için İlçede kurulan Cumartesi pazarında giysi, ayakkabı ve çanta satışı gerçekleştirdi.

İlçede gerçekleştirdikleri sosyal etkinliklerle ihtiyaç sahiplerine sağladıkları desteklerle 'Gönüllüler Grubu' olarak adlandırılan Yabancılar Çalışma Grubunun bu hareketi yine vatandaşlar tarafından takdir toplarken, açılan kermese ilgi yoğun oldu. Kermeste sıfır ve ikinci el ürünler 2 liradan satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek gelirin Engelliler Derneğine bağışlanacağı duyuruldu. Kermese Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız'da katılarak destek verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Yabancıların 2. El Kermesleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement