Didim'de Yüzde 90 İş Garantili Kursun Mülakatı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Yüzde 90 İş Garantili Kursun Mülakatı Yapıldı

Didim\'de Yüzde 90 İş Garantili Kursun Mülakatı Yapıldı

Didim Ticaret Odası ile Didim Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılacak olan ve % 90 iş garantili Kurs Mülakatı Didim Mesleki Eğitim Merkezinde yapıldı.

07.01.2014 16:40

Didim Ticaret Odası ile Didim Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılacak olan ve % 90 iş garantili Kurs Mülakatı Didim Mesleki Eğitim Merkezinde yapıldı.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü öncülüğünde Didim Ticaret Odası ile Didim Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılacak olan ve yüzde 90 iş garantili Kurs Mülakatı Didim Mesleki Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Mülakata Aydın Çalışma ve İş kurumu Müdür Yardımcısı Nazmi Yaman, Didim MEM Müdürü Şakir Şahan, İş-kur Söke Hizmet Merkezi Müdürü Yusuf Kıvrak, Aydın Mimar Sinan EML Müdürü Muzaffer Moran, Aydın Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Sami Yavuz ve Didim Ticaret Odası Temsilcisi Ali Kayabaşı ve Esnaf Temsilcisi Sefa Elibol katıldı.

Aydın Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Sami Yavuz, "Bu kadar istekli bir grubu görmek bizleri çok mutlu etti, kursun başarıya ulaşacağına inancımız tam. Böyle bir grubu Aydın'da planladığımız kurslarda bile görmek zor. Mülakat ortamından ve kursiyerlerden çok memnun kaldım" dedi.

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan, "Didim Ticaret Odası ve İşkur İl Müdürlüğü'yle işbirliği halindeki çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu. Şahan Yakında Didim Ticaret Odası ve Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasıyla Hijyen eğitimlerine de başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen mülakatta 11 kişi asil listeye seçildi. Yüzde 90 istihdam garantisi olan kursta, kursiyerler başarılı oldukları takdirde taahhütte bulunan dört ayrı iş yerinin birinde işe başlayabilecekler. 7 Ocak'ta başlayacak olan kurs 22 Mayıs'ta sona erecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Yüzde 90 İş Garantili Kursun Mülakatı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement