Dikili AK Parti Başkan Adayı Dağdelen Romanlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dikili AK Parti Başkan Adayı Dağdelen Romanlarla Buluştu

Dikili AK Parti Başkan Adayı Dağdelen Romanlarla Buluştu

AK Parti Dikili Belediye Başkan Adayı Ahmet Dağdelen, Dikili'de roman vatandaşlar ile bir araya geldi.

24.02.2014 10:20  Güncelleme: 10:25

AK Parti Dikili Belediye Başkan Adayı Ahmet Dağdelen, Dikili'de roman vatandaşlar ile bir araya geldi.

Roman vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Adayı Dağdelen'e; AK Parti Dikili İlçe Başkanı Levent Bahçıvan, AK Parti Dikili Kadın Kolları Başkanı Aysel Gözükara, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Roman seçmenleri selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Adayı Dağdelen, şunları söyledi: "Bizleri bu akşam burada coşkuyla karşıladınız. İnşallah bu coşku bizi yerelde iktidar yapacak. Biz de sizler için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Çalışacağız, üreteceğiz ve gönlünüz hoş oluncaya kadar sizin yanınızda olacağız. Bizler, insanların gönlünü yapmaya geliyoruz. Hiçbir zaman kavgayla, gürültüyle ve husumetle işimiz yok. Bizim işimiz sevgi işi. Mevlana diyor ya 'Ne olursan ol, yine gel.' Biz de sizlere gönüller yapmaya geldik."

"DİKİLİ'DE PROJESİ BİLE OLMAYAN ÇALIŞMALARI YAPTIK"

Belediye Başkanlığı süresince hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet verdiklerini belirten Dağdelen, Çandarlı'da personeliyle birlikte kapısı ve gönlü herkese açık bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söyledi.

Çandarlı'daki Belediye Başkanlığı süresince yaptıkları çalışmaları hatırlatan Dağdelen, konuşmasına şöyle devam etti: "Çandarlı'da neler yaptığımız herkes biliyor. Çandarlı'da, Dikili'de projesi dahi olmayan arıtmayı yaptık. Kanalizasyonları ve ev bağlantılarının büyük çoğunluğunu bitirdik. Dikili'de, kanalizasyonlardaki sular yollardan fışkırır iken buranın beldesi olan bir yerde arıtmayı faaliyete geçirdik. Mahallelerimize ücretsiz kaynak içme suları getirdik. 365 gün 24 saat içilebilir ve kullanılabilir içme suyunu Çandarlı'da her eve dağıtıyorduk. Bununla da yetinmedik. Şuan, Çandarlı'da yıllık 150 bin kişi kapasiteli içme suyu göleti yapıyoruz. Benim kentimde kimse susuz kalmasın diye yapıyoruz bunu. İnsanların en temel ihtiyacı olduğu için yapıyoruz. Çandarlı'da bunu yaptık, sıra Dikili'de. Dikili'de akmayan suları akıtmak için adayız." dedi.

"DİKİLİ'NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Dikili'ye Belediye Başkanı olduğunda neler yapacağını soranlara ise Dağdelen şöyle cevap verdi: "Bizim ilk önceliğimiz halkımızın iş sahibi olmasıdır. Evine ve çocuklarına ekmek götürmesidir. Çandarlı'daki başta Çandarlı Kalemiz olmak üzere bütün tarihi eserlerimizi restore ettik. Plajımıza mavi bayrak aldık. Engellilere engelsiz denize giriş platformu kurduk. Beldemizi her platformda tanıttık ve turizm kenti yaptık. Dikili'de de turizmi canlandıracağız. Turizm sezonunu uzatacağız."

Dikili'de kentsel dönüşümü de yapacaklarını söyleyen Dağdelen, "Belediye kentsel dönüşümü yapması gerekiyorsa belediye yapacak. TOKİ yapması gerekiyorsa onlar yapacak. Ama şu bir gerçek ki Dikili'de kentsel dönüşüm hayalini hayata geçireceğiz. Bu hayali gerçekleştireceğiz. Sizleri daha modern ve daha çağdaş evlerde yaşatmak bir numaralı sözümüz olsun." dedi.

Dağdelen, roman vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından toplantı alanından ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dikili AK Parti Başkan Adayı Dağdelen Romanlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement