Divriği İlçesinde 2011 Yılı Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

Divriği İlçesinde 2011 Yılı Değerlendirildi

Divriği Kaymakamı Salih Ayhan, ilçedeki kurum müdürleri ile bir araya gelerek, 2011 yılını değerlendirdi.

03.01.2012 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Divriği Kaymakamı Salih Ayhan, ilçedeki kurum müdürleri ile bir araya gelerek, 2011 yılını değerlendirdi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, kurum müdürleri yıl boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Salih Ayhan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, tüm kurum personeline yıl boyunca yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Ayhan, şunları kaydetti:

"Hep beraber, birlik ve dayanışma içerisinde Divriği'yi hak ettiği yere getirmeyi hedefliyoruz. Bugün burada yaptığımız toplantıda genel olarak 2011 yılını değerlendirdik ve 1 yılda hummalı bir çalışma yaparak, hizmet noktasında büyük işler yapmışız. Yaptığımız işlerin çoğu bundan sonraki süreçte yapacaklarımızın alt yapısı olabilecek nitelikte. Yani 2012 yılı Divriği için büyük yıl olacak. Çünkü bu yıl hummalı bir çalışma içerisine giriyoruz. Birçok plan ve projenin temelleri bu yıl atılacak."

Kaymakam Ayhan, ilçede bir yıl boyunca yapılan hizmetlerin yer aldığı bir tanıtım ve faaliyet bülteni çıkaracaklarını da belirterek, "Bir yıl boyunca yaptığımız çalışmaları yaklaşık 150 sayfalık bir kitapta topluyoruz. Bütün kurumlarımız yaptıkları çalışmaları bilgisayar ortamında hazırlayacak bize ilettiler. Gelen bütün bilgi ve belgeler bir kitapta toplanacak ve basımı yapılarak Türkiye'nin birçok noktasına ulaştıracağız. Hem faaliyet raporumuz olacak, hem de yaptığımız işleri bir kitapta toplayacağız" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Divriği İlçesinde 2011 Yılı Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement