Diyarbakır Belediyespor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Belediyespor'da 3 Puan Sevinci

Diyarbakır Belediyespor\'da 3 Puan Sevinci

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

01.04.2013 12:15  Güncelleme: 12:27

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, hem Beşikdüzüspor galibiyetinin hem de şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Zevkli ve çekişmeli geçen maçın sonunda Beşikdüzüspor'u 3-0 gibi farklı sonuçla yenmeyi başardıklarını ifade eden Doğrul, "Bu karşılaşmada oyuncularımızın ortaya koyduğu performans bizi çok mutlu etti. İyi ve sonuca giden futbolumuzu sürdürüp şampiyonluğu yakalamak istiyoruz" dedi.

Doğrul, fikstür gereği Pazarspor maçını da sahalarında oynayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Beşikdüzüspor maçından sonra Pazarspor karşılaşmasını da kendi sahamızda oynayacağız. Fikstür gereği oynayacağımız bu karşılaşmayı da kayıpsız atlatıp, hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Pazarspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacağız. Rakibimiz güçlü ve başarılı bir ekip. Ligin üçüncü sırasında yer almaları da bunun kanıtı. Bu karşılaşmayı kayıpsız atlatıp, kalan maçlarımıza daha rahat girmemiz için mutlaka 3 puan almalıyız. Bunun için de taraftarlarımıza büyük bir görev düşüyor. Karşılaşmayı izlemek için maça gelenler takımlarını en iyi şekilde desteklemeliler. Destek başarıyı, başarı da şampiyonluğu getirecektir." - DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Belediyespor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement