Diyarbakır Valiliği'nden Lys Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Valiliği'nden Lys Açıklaması

Diyarbakır Valiliği, yarın yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girecek öğrenciler için, Kayapınar ve Sur ilçe nüfus müdürlüklerinin saat 07.00-10.00 arasında hizmet vereceğini duyurdu.

13.06.2014 17:56

Diyarbakır Valiliği, yarın yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrenciler için, Kayapınar ve Sur ilçe nüfus müdürlüklerinin saat 07.00-10.00 arasında hizmet vereceğini duyurdu.

Yarın yapılacak LYS öncesi yazılı açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, öğrencilerin yararlanmaları için Kayapınar ve Sur ilçe nüfus müdürlüklerinin sabah 07.00-10.00 saatleri arasında hizmet vereceğini açıkladı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Valiliği'nden Lys Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement