Domaniç'te Cadde ve Sokaklara Parke Taşı - Son Dakika
Yerel

Domaniç'te Cadde ve Sokaklara Parke Taşı

Domaniç\'te Cadde ve Sokaklara Parke Taşı

Kütahya'nın Domaniç Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda başlanılan parke taşı döşeme işi bu yılda hızla devam ediyor.

13.06.2012 18:42

Kütahya'nın Domaniç Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda başlanılan parke taşı döşeme işi bu yılda hızla devam ediyor.

Domaniç Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, parke taşı döşeme işinin belediyenin imkanları dahilinde her yıl yapıldığını belirtti. Bu yıl 13 cadde ve sokaklara parke taşı döşeneceğini belirten Başkan Yardımcı, "belediyemiz tarafından her yıl bütçenin elverdiği ölçüde yapılmakta olan, cadde ve sokaklara beton parke taşı döşeme işi bu yılda hızla devam etmektedir. Bu yıl Hasantepe Mahallesi, Evliya Çelebi Caddesi, Açıkgöz Caddesi, 112.nci Sokak, 114.ncü Sokak ile Cumhuriyet Mahallesi İğdedibi Caddesi, Domaniç Caddesi'ndeki Belediye Düğün Salonu önündeki yol ile 309.ncu Sokak, 320.nci Sokak ve Bursa Caddesi'nin meydandan itibaren Oto Terminal bitimine kadar olan yolların beton parke taşı döşenecek. Hedefimiz ilçemizde parke taşı döşenmeyen cadde ve sokak kalmayacak" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Domaniç'te Cadde ve Sokaklara Parke Taşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement