Döşemealtı Belediyesi Hizmet Binasının Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediyesi Hizmet Binasının Temeli Atıldı

"Biz farklı bir hizmet anlayışının temsilcileriyiz" dedi.

05.10.2012 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel,

"Biz farklı bir hizmet anlayışının temsilcileriyiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Döşemealtı Hizmet Binası'nın temel atma törenine katıldı. Burada konuşan Türel, Döşemealtı'nın ortaya koyduğu gelişim ile herkesin takdirini kazandığını belirtti. Belediye hizmet binasınin vizyon bir proje olduğunu anlatan Türel, bu projede 29 bin metrekare büyüklüğünde kent meydanı da yapılacağını belirtti.

Geçmişte Kepez ve Döşemealtı ilçelerinin Antalya'nın arka bahçesi gibi görüldüğünü vurgulayan Türel, ancak bu ilçelerdeki belediye başkanlarının çalışmasıyla kentin arka bahçelerinin artık ön bahçe haline geldiğini, bu durumdan gurur duyduğunu dile getirdi.

Döşemealtı'nın ilçe olması yönünde karar verildiğinde herkesin kendilerini eleştirdiğine dikkati çeken Türel, bu eleştiriler karşısında bugün haklılıklarının ortaya çıktığını ifade etti.

Türel, "Biz farklı bir hizmet anlayışının temsilcileriyiz. Temeli atılıp da daha sonra sadece demir filizlerinin kaldığı, seneler sonra bile açılışının yapılmadığı projeler üretmiyoruz. Bizim temelini atıp da bitirmediğimiz proje olmadı. Bizim hizmet anlayışımız bunu gerektiriyor" dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ise Döşemealtı'nın ticaret, tarım ve eğitimde başkent olduğunu ve Antalya'nın parlayan yıldızı haline geldiğini belirtti. Tursun, büyük bir projeyi hayata geçirdiklerini ve belediye hizmet binasını 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacaklarını kaydetti.

Tursun, ilçenin duble yolları, düzenli şehir planlaması ile kentin en gözde ilçesi haline geldiğini ve ilçeyi güzelleştirmek için yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Törenin sonunda hizmet binasının temeline ilk harç döküldü.

Törene Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, AK Parti Antalya Milletvekilleri Vecdi Gönül, Gökçen Özdoğan Enç, Hüseyin Samani ve Sadık Badak ile kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Süleyman Elçin

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediyesi Hizmet Binasının Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement