Döşemealtı Bu Düğünde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Bu Düğünde Buluştu

Döşemealtı Bu Düğünde Buluştu

Antalya Döşemealtı Belediyesi’nin Özel Kalem Müdürü Servet Özdemir, başkan asistanı Sultan Aldemir ile düzenlenen törenle dünya evine girdi.

14.09.2015 12:28

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nin Özel Kalem Müdürü Servet Özdemir, başkan asistanı Sultan Aldemir ile düzenlenen törenle dünya evine girdi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Turgay Genç kıydı.

Yeniköy stadında gerçekleştirilen düğün törenine Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, iş adamları ve binlerce vatandaş katıldı.

Davetlilerin alkışları arasında düğün alanına giren çiftin nikahını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini ise, Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcıları Naci Alın ve Zafer Yörük ile sanatçı Sinan Yılmaz ve damadın yakın arkadaşı Mahir Çağlar yaptı.

Başkan Genç, nikah işlemlerinin ardından evlilik cüzdanını geline teslim etti. Sinan Yılmaz'ın sahne aldığı gece de gelin ve damadın birlikte kestiği yaş pasta misafirlere ikram edildi. Başkan Genç düğün törenine eşi Pınar Genç, büyük oğlu Berke ve yaklaşık 10 gün önce dünya ya gelen Orhan Ata ile birlikte geldi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Bu Düğünde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement