Demokrat Parti (DP) Hatay İl Başkanı Mehmet Taze, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Pazartesi günü Hatay'a geleceğini bilidirdi.
Taze, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, DP Genel Başkanı Uysal'ın Hatay'da bazı temas ve açılışlarda bulunduktan sonra aynı gün partilerle iftar yemeğinde buluşacağını belirtti.
Toplantıda, Suriye'de yaşanan iç karışıklığın Hatay'a yansımalarını da değerlendiren Taze, Suriye ile sınır ticaretinin tamamen bittiğini kaydetti.
Taze, Suriye ile sınır kapılarının kapanmasının Ortadoğu ülkeleriyle olan ticareti de etkilediğini, nakliye şirketlerinin, üretici firmalarını ve bu çalışmalara hizmet eden sektörleri perişan ettiğini savundu. - Hatay
Son Dakika › Yerel › DP İl Başkanı Taze Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?