Dr. Ahmad Kadkoy Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Dr. Ahmad Kadkoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dr. Ahmad Kadkoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde doktor olarak görev yapan Ahmad Kadkoy, yakalandığı akciğer kanseri sonucu yaşamını yitirdi.

10.12.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesinde doktor olarak görev yapan Ahmad Kadkoy, yakalandığı akciğer kanseri sonucu yaşamını yitirdi. Kadkoy için hastane bahçesinde cenaze töreni düzenledi.

Törene; Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Özel Biga Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Biga Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Ahmet Zeren, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Yahya Kemal Kavrak, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başhekim Salim Topsever, Doktor Ahmad Kadkoy'un çalışma arkadaşlarına, ailesine ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı diledi. Doktor Ahmad Kadkoy'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifada eden Topsever, "Büyükten küçüğe herkesin gönlünde taht kuran, herkes tarafından özellikle de hastaları tarafından çok sevilen çok değerli bir insandı. Adam gibi adam sözü Ahmad abi için söylenmişti sanırım. Hepimizin ağabeyiydi. Bir insanı elinizle kolunuzla kucaklayabilirsiniz ama Ahmad abi gibi yüreğinizle kucaklayabilmek bambaşkadır. Vefatı bizleri derinden üzdü. Hayatını kaybeden değerli çalışma arkadaşımız Ahmad Kadkoy'a Cenab-ı Hakk'tan rahmet ve sevenlerine sabır diliyoruz. Seni hep güler yüzle hatırlayacağız Ahmad abi mekanın cennet olsun "dedi.

Edilen duaların ardından cenaze Savaştepe Köyü'ne götürülerek öğlen namazına müteakip köy mezarlığına defnedildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Ahmad Kadkoy Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement