Düğünleri Sırasında Evleri Yandı - Son Dakika
Yerel

Düğünleri Sırasında Evleri Yandı

Düğünleri Sırasında Evleri Yandı

Aydın'da bir çiftin düğünleri sırasında evlerinde çıkan yangın nedeniyle eşyaları kullanılamaz hale geldi Damat Gençarslan: "Düğünden dönüşte evimizin önündeki büyük kalabalığı görünce şaka yapacaklarını zannettik ama meğerse evimizde yangın çıkmış"

08.05.2014 20:13

Nazilli ilçesinde, bir çiftin düğünleri sırasında evlerinde çıkan yangın nedeniyle eşyaları kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Aykut ile Güneş Gençarslan çiftinin dün gerçekleşen düğünü sırasında, kiraladıkları evin banyosunda bulunan şofbenin elektrik aksamından kaynaklı yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangın sonucu, evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yeni evli çift, geceyi bir otelde geçirdi.

Damat Hüseyin Aykut Gençarslan, olayı şöyle anlattı:

"Düğünden dönüşte evimizin önündeki büyük kalabalığı görünce şaka yapacaklarını zannettik ama meğerse evimizde yangın çıkmış. Buna da binlerce şükür, canımıza bir şey olmadı. Balkonda çok sayıda kuşum bulunuyordu, Yangından etkilenmemelerine çok sevindim. Şimdi bu zararın altından nasıl kalkacağız, kara kara düşünüyoruz. Zaten ev eşyalarımızı yeni ve taksitle almıştık. Eşim, 'ben bu evde durmam' diyor. Psikolojik olarak çok etkilenmiş. Yeni bir eve yerleşeceğiz. Şimdilik ablamların evlerinde kalacağız." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düğünleri Sırasında Evleri Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement