Düsiad'dan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Düsiad'dan Sağduyu Çağrısı

Düsiad\'dan Sağduyu Çağrısı

DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, “Ülkemizin kendi iç çekişmelerinden çıkarak ekonomik yarışa kendi kulvarında devam etmesini ve sağduyunun hakim olmasını temenni ediyorum” dedi.

30.01.2014 17:04

DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, "Ülkemizin kendi iç çekişmelerinden çıkarak ekonomik yarışa kendi kulvarında devam etmesini ve sağduyunun hakim olmasını temenni ediyorum" dedi.

Düzce'de DÜSİAD, SIHADER, TÜMÇEK, BURÇ AKADEMİ ve KÖYDER gibi sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı basın açıklaması yapıldı.

Ortak basın açıklamasını DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır yaptı. Çakır, "Son günlerde ülkemizde olan gerginliği para piyasalarındaki dalgalanmaları ekonomik gelişmeleri endişe ile takip etmekteyiz. Türkiye'de referandumda ki kazanımlar geriye götürülmemelidir. Bugün yaşanmakta olan çekişmeler yalnızda belli grupları birbirine karşı düşman etmeye çalışmakla kalmıyor baba, oğul, ağabey, kardeş ve yıllara dayanan dostluklar arasındaki uhuvveti de zedeliyor. ve bugün toplumumuzda yarınlarda telafisi çok zor olacak sıkıntılar yaşanıyor. Eğer ülke içinde bir paralel yapı varsa mutlaka tespit edilmeli ve gereken yapılmalıdır. Bu konuda ülkesini seven hiç kimse hayır demez diyemez. Bu yapı ithamla değil belge ile topluma anlatılmalıdır. Şunu unutmamak lazım bizim için demokrasinin işlemesi kurtuluştur. ve bu ülkeye seçimle gelen bir hükümet ancak seçimle gider illegal olan her yıpratma asla ve asla kabul edilemez. ve milletin oyuyla seçilen bir hükümette ancak millete hizmet eder düşman olamaz nefret tohumu saçamaz. Ülkemizde kardeşliğin huzurun bozulmaması adına herkesin ve her kesimin daha duyarlı olmasını DÜSİAD yönetim kurulum üyelerim ve şahsım adına bir an önce ülkemizin kendi iç çekişmelerinden çıkarak ekonomik yarışa kendi kulvarında devam etmesini ve sağduyunun hakim olmasını temenni ediyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düsiad'dan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement