Düzce'de Minik Eller Büyük Ormanlar Oluşturuyor - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Minik Eller Büyük Ormanlar Oluşturuyor

Düzce\'de Minik Eller Büyük Ormanlar Oluşturuyor

Düzce'de Özel İnci Yıldız Anaokulu öğrencileri, Dünya Ormancılık Haftası kapsamında Pınarlar Fidanlığı'nı ziyaret ederek, fidanların nasıl ağaca dönüştüğünü öğrendi. Öğrencilere sera ortamında süs bitkisi üretimi ve ağaç büyüme süreci hakkında bilgiler verildi. Minik öğrenciler, mazı tohumlarını saksılara ekip büyük bir özenle büyütecekleri ormanları oluşturdu.

30.03.2024 10:46  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE(İHA) – Düzce'de minik eller büyük ormanlar oluşturmak için çalıştı. Öğrenciler fidanın ağaca nasıl dönüştüğünü öğrendiler.

Dünya Ormancılık haftasında Özel İnci Yıldız Anaokulu öğrencileri, Orman İşletme Müdürlüğüne ait Pınarlar Fidanlığını ziyaret etti. Fidanlık alanında yapılan küçük bir tanıtım turu sonrasında, öğrencilere sera ortamında çelikle üretim yöntemi ile süs bitkisi üretimi anlatıldı. Daha sonra bir ağacın, tohumdan itibaren hangi aşamalardan geçerek büyüdüğü konusunda bilgiler verildi.

Bilgilendirmelerin ardından minik öğrenciler kendilerinin büyütecekleri mazı tohumlarını büyük bir dikkat ve özenle saksılara ekip can suyu verdi. Ekim işlemleri sonunda yapılan ikramlar sonrası öğrencilerin ziyareti sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Minik Eller Büyük Ormanlar Oluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement