Düzce'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Düzce'den Kısa Kısa

Düzce'de müsabakalarda derece elde eden ilköğretim okulu basketbol takımı oyuncuları, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ı ziyaret etti.

28.02.2013 14:10

Düzce'de müsabakalarda derece elde eden ilköğretim okulu basketbol takımı oyuncuları, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Antrenörleriyle Vali Yılmaz'ı ziyaret eden Düzce Fatih İlköğretim Okulu, Akçakoca Esentepe Ortaokulu ve Yunusbey Koleji basketbol takımı sporcuları, başarı hikayelerini paylaştı.

Ziyarette konuşan Yılmaz, sporcuların başarılarının kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

"İnanmak başarmaktır" diyen Yılmaz, "Sizi destekliyorum, yarı finallerde Bolu'daki maçlara sizi seyretmeye gideceğim. Esentepe Ortaokulu'nu da dönüşte karşılayacağım" şeklinde konuştu.

Yılmaz, bir öğrencinin kendilerinden voleybol sahası talep ettiğini anımsatarak, gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Öğrencilerin spor salonlarından yararlanabileceklerine işaret eden Yılmaz, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını sözlerine ekledi.

Yılmaz, ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

-Vali Yılmaz'ın eşinden engelli öğrenciye tekerlekli sandalye-

Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz, 3 yaşındaki yürüme engelli Hamza Türkel'e tekerlekli sandalye hediye etti.

İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'in eşi Süheyla Gezer ile İsmail ve Hatice Türkel'in ailesini ziyaret eden Yılmaz, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.

Yılmaz, "Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği"nce başlatılan çalışma kapsamında hayırsever vatandaşlar tarafından alınan tekerlekli sandalyeyi çiftin 3 yaşındaki oğlu Hamza Türkel'e hediye etti.

Muhabir: Barış Zengin - Onur Orhan/ Ömer Ürer

Yayıncı: Kemal Kaymak - DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement