Düzce İl Encümeninde İhalelere Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Düzce İl Encümeninde İhalelere Devam Ediyor

Düzce İl Encümeninde İhalelere Devam Ediyor

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantısında bir önceki toplantıdan kalan ihalelerin gerçekleştirilmesine devam edildi.

24.01.2015 10:23

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantısında bir önceki toplantıdan kalan ihalelerin gerçekleştirilmesine devam edildi. Toplantıda ifraz işlemlerinin yanı sıra, İl Özel İdaresi'ne ait iş yerlerinin kiralama işlemleri gerçekleştirildi.

Düzce İl Encümeni toplantısı Genel Sekreter Muharrem Tozan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak bir önce oturumdan kalan ihalelerin gerçekleştirilmesi ile başladı. Düzce Merkez Cedidiye Mahallesi Eski Belediye Sokak No.17 adresinde yer alan Özel İdare İş hanında ki zemin kat, 5- 7- 8- 9-10 numaralı ile 1. kat 6 numaralı iş yerleri pazarlık usulüne göre 3 yıl kiralama ihalesi gerçekleştirildi ve söz konusu 6 adet işyeri kiraya verildi.

Toplantıda ayrıca Mülkiyeti İdareye ait, Güzelbahçe Mahallesi, 143 ada 3 numaralı parsel, B Blok zemin kat Z-13 kapı numaralı iş yerinin kiralanması, Fevziçakmak Mahallesi, 111 ada 42 numaralı parsel C blok birinci kat 101 kapı numaralı iş yerinin kiralanması ve Fevziçakmak Mahallesi, 111 ada 42 numaralı parsel B blok zemin kat Z-39 kapı numaralı iş yerinin 3 yıllığına kiralanması konuları görüşüldü ve söz konusu iş yerlerinin kiralanmasına karar verildi.

Kiralama iş yerlerinin yanı sıra, Gölyaka İlçesi, Hacısüleymanbey, Zekeriya (Yeşilova), Saçmalıpınar, Bekiroğlu Köyleri, Çilimli İlçesi Hızardere Köyü ve Merkez İlçe Derdin (Dolay) Köyleri'ne ait ifraz işlemleri görüşüldü ve uygun bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İl Encümeninde İhalelere Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement