Düzceli İş Adamları Libya'da - Son Dakika
Yerel

Düzceli İş Adamları Libya'da

Düzceli İş Adamları Libya\'da

3.Libya Uluslar arası Yapı-İnşaat ve Malzemeleri Fuarı, Libya’nın başkenti Trablus’da gerçekleştirildi.

26.05.2014 11:35

3. Libya Uluslar arası Yapı-İnşaat ve Malzemeleri Fuarı, Libya'nın başkenti Trablus'da gerçekleştirildi. Fuara Düzce'den, Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) üyesi 12 işadamı ve yurtdışı gezi organizasyonu şirketi Gür Tur firması ile birlikte katıldı.

DÜSİAD'ın yurtdışı gezileri devam ediyor. 19-22 Mayıs tarihleri arasında Libya'nın Trablus ilinde gerçekleşen Yapı-İnşaat ve Malzemeleri Fuarına katılan işadamlarımız fuarı gezip kendi sektörlerinde yenilikleri görme fırsatı buldular. Aydınlatma, Ağaç işleme teknolojileri, Orman ürünleri, Elektrik ve elektronik, Enerji ve güç sistemleri, Isıtma soğutma ve havalandırma, Madencilik, Mermer, Doğal Taşlar, Yapı malzemeleri, İş makineleri, Ulaşım ve trafik, Metal işleme, Kaynak ve üretim teknolojileri konularında Uluslar arası düzeyde gerçekleştirilen fuara Libya bakan düzeyinde katılım sağladı.

DÜSİAD üyesi işadamları, Libya Ticaret Bakanı Mustafa Ebu Fannas ile görüşme imkanı bularak, Düzceli İşadamları yurtdışındaki faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdiler. Fuar esnasında Türkiye'nin Libya-Trablus Büyükelçisi Ahmet Yakıcı ve Trablus Ticaret Müşaviri Oğuzhan Kökosmanlı ile de görüşme imkanı bulan DÜSİAD üyesi işadamları, Libya'da hangi sektörlerde iş imkanları olduğu konusu ve ticari gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Samimi bir havada geçen görüşmeler sonucunda önemli bilgiler edinildi.

DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk, Uluslar arası düzeyde gerçekleştirilen 3.Libya Yapı-İnşaat ve Malzemeleri Fuarına 12 işadamı ile katıldıklarını ve gezinin fuar ayağında olumlu gelişmeler ve görüşmeler kaydettiklerini söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzceli İş Adamları Libya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement