Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Salon ve Fen Laboratuvarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Salon ve Fen Laboratuvarı Açıldı

Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Salon ve Fen Laboratuvarı Açıldı

Bilecik Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Salon ve Fen Laboratuvarı açılışı yapıldı.

16.12.2013 18:29

Bilecik Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Salon ve Fen Laboratuvarı açılışı yapıldı.

Okulda düzenlenen açılışa, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Alparslan Dankaz, Okul Aile Birliği Başkanı Seyfi Özgen, okul müdürleri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Mehmet İlkak, okulun 1924 yılından beri Bilecik eğitim-öğretiminde önemli bir yere sahip olduğunu anlatarak, bugüne kadar Bilecik ve ülkeye nitelikli ve yararlı birçok insanı kazandırarak eğitim-öğretimde kalitesini kanıtladığını söyledi.

Eğitim alanında okulun sürekli kendini yenilediğini ve varlığını devam ettirdiğini anlatan İlkak, şöyle konuştu:

"Okulumuzun eğitim kalitesini nasıl daha da yükseltebileceğimizi düşündüğümüzde 5 proje oluşturduk. Buna 'Beşibiryerde' adını vererek çalışmalarımıza başladık. Bu projelerimiz, okuldaki eğitim-öğretim kalitesini sürekli yükseltmek, fen laboratuvarını yenilemek, Atatürk köşesi ve öğretmenler odasını yenilemek, çok amaçlı salon yamak ve salon duvarlarını fayans yapmak. Bugün 5 projemizi tamamlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Bunları gerçekleştirirken en büyük destekçimiz hayırsever işadamlarımız ve esnafımız oldu."

İl Milli Eğitim Müdürü Şişman da hiçbir hususun eğitimden daha önemli olmadığını ifade ederek, "Elimizi taşın altına ne kadar koyduğumuzu burada yaşadık. 2012 ve 2013 yıllarında tadilat ve tamirat yaptırmadığımız okulumuz kalmadı. Bunun haricinde hayırsever vatandaşlarımızda destek veriyor. 'Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız tohum ekiniz, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız fidan dikiniz ama yüzyıl sonrasını düşünüyorsanız insan yetiştiriniz' sözü çok önemlidir. İlimizde eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltme noktasındaki çaba ve gayretler devam edecektir" dedi.

Konuşmaların ardından projelerin gerçekleştirilmesinde maddi ve manevi destekte bulunanlara plaket verildi. Vali Yardımcısı Deniz ve beraberindekiler, Çok Amaçlı Salon, Fen Laboratuvarı ve Atatürk Köşesinin açılışını yaparak, fen laboratuvarında incelemede bulundu. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Salon ve Fen Laboratuvarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement