Edremit'te Müdirenin Annesi Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Müdirenin Annesi Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Edremit\'te Müdirenin Annesi Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Filiz Özdemir'in dün vefat eden annesi Nuriye Giniş gözyaşları içinde toprağa verildi.

13.04.2012 17:27

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Filiz Özdemir'in dün vefat eden annesi Nuriye Giniş gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bekirefendi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, meclis üyeleri Muharrem Terzioğlu ve Başkan yardımcıları Mehmet Karahan, Şaban Çandır, daire amir, müdürleri ile aile yakınları ile kalabalık vatandaş topluğu katıldı.

Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Nuriye Giniş'in naaşı Edremit Kabristanlığında toprağa verildi. Nuriye Geniş 73 yaşındaydı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Müdirenin Annesi Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement