Ege Üniversitesi bünyesinde geçen yıl açılan yoga kursu yeniden faaliyete geçti.
Yoga Hocası Yakup Dinçeroğlu'nun danışmanlığında düzenlenen kurs Ege Üniversitesi'nin Spor Salonu'nda yeniden faaliyete geçti.
Yoganın konsantrasyonu ve zihinsel fonksiyonları arttıran bir spor olduğunu söyleyen Dinçeroğlu, "Yoga beden, zihin ve ruhun uyumunu amaçlayan bir spordur" dedi.
Kursa katılan Sağlık Kültür Daire Başkanı Uzm. Dr. Figen İnan "Bence yoga kişisel gelişimden çok yapıcı bir etkinlik. Çalışan, öğrenci herkesi bu etkinliğe bekliyoruz" diye konuştu.
Ege Üniversitesi çalışanları ve öğrencilerinin yanı sıra dışarıdan gelen vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği yoga kursu, Pazartesi ve Çarşamba günleri 17.00 - 18.30 saatleri arasında gerçekleşeceği ve Temmuz ayına kadar devam edeceği açıklandı.
(EA-
17.10.2012 15: 08: 55
TSI
NNNN - İZMİR
Son Dakika › Yerel › Ege'de Yoga Sezonu Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.