Eğitim Bir Sen'den Anlamlı Program - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir Sen'den Anlamlı Program

Eğitim Bir Sen\'den Anlamlı Program

Aksaray’da Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Eğitim Bir Sen Şubesi tarafından Aksaray Kültür Merkezinde bir program tertiplendi.

04.12.2015 15:40

Aksaray'da Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Eğitim Bir Sen Şubesi tarafından Aksaray Kültür Merkezinde bir program tertiplendi.

Aksaray Kültür Merkezi'ndeki programa, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı davetli olarak katıldı. Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, eğitim camiası olarak bütün engellilerin yanında olduklarını ve hiçbir engelli bireyin toplumdan soyutlanamayacağını söyledi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, engelli olmanın her insanın başına gelebilecek bir durum olduğunu söyledi. Başkan Yazgı, "Engelli insanları hayata bağlayacak davranışlarda bulunup yaşamlarını kolaylaştırarak mutlu olmalarını sağlamalıyız" diyerek programı düzenleyen Eğitim bir sen camiasına teşekkür etti.

Programın son bölümünde Aksaray Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Basri Köylü tarafından Türkiye'de ilk defa tiyatro terapisiyle tedavi gören şizofreni hastalarının oyunu sergilendi. Oyun, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Şizofreni hastalarının hayatla barışık olması ise ayakta alkışlandı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir Sen'den Anlamlı Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement