Ekmen, Petrol Kuyularında Çalışan İşçileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ekmen, Petrol Kuyularında Çalışan İşçileri Ziyaret Etti

Ekmen, Petrol Kuyularında Çalışan İşçileri Ziyaret Etti

İşçilerle bir araya gelen AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Emin Ekmen çözüm süreci ve Batman yerel seçimi üzerine sohbet etti.

20.03.2014 10:13

EKMEN, İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Av. M. Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililerle birlikte Batı Raman'da çalışan işçileri ziyaret etti. İşçilerle bir araya gelen Emin Ekmen çözüm süreci ve Batman yerel seçimi üzerine sohbet etti. Ekmen 'Başbakanımızın kararlılıkla yürüttüğü çözüm sürecinin etkilerini en somut Batman'dan görüyoruz. Barışı ve baharı kucaklayan Batman barış ve huzur ortamı ile gelişiyor. Batman'ın istikrarı Türkiye'nin istikrarıdır. Biz bu 30 Mart'ı yerel seçimden öte bir önem atfediyoruz. Batmanlıların da çözüme sahip çıktığını 30 Martta sandıklardan bir kez daha ilan etmesini diliyoruz. Süreçle gelen güven ortamı yatırımcıları Batman'a çekiyor, son 1.5 yılda yüzlerce yatırım teşvik belgesi alındı Batman için. Bunların hepsi yakında istihdama dönüşecek. Gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız, kadınlarımız, erkeklerimiz hem genel politikalarla hem yerel hizmetlerle hak ettiği yaşam standardını yakalayacak' sözleriyle sohbetine devam etti.
İşçilerin sorularını yanıtlayan Emin Ekmen ve İl Başkanı Murat Güneştekin'in ziyareti işçilerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ekmen, Petrol Kuyularında Çalışan İşçileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement