Elazığ'da Yerel Eğitim Şurası Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Yerel Eğitim Şurası Yapılacak

Elazığ\'da Yerel Eğitim Şurası Yapılacak

Elazığ Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) tarafından organize edilen ’1. Yerel Eğitim Şurası’nın çarşamba ve perşembe günü yapılacağı bildirildi.

17.02.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) tarafından organize edilen '1. Yerel Eğitim Şurası'nın çarşamba ve perşembe günü yapılacağı bildirildi.

Şuurlu Öğretmenler Derneği'nde düzenlenen basın toplantısında '1. Yerel Eğitim Şurası' ile ilgili bilgi verildi. Elazığdaki eğitim kuruluşları ile üç aydır çalışma içerisinde olduklarını belirten Şuurlu Öğretmenler Derneği Elazığ Şube Başkanı Habib Karaçorlu, "İnşallah çarşamba ve perşembe günü Fırat Üniversitesi Mustafa Temizer Konferans Salonu'nda 1. Elazığ Yerel Eğitim Şurası düzenleyeceğiz. Eğitim sistemimizin millileşmesi, ders kitapları ve müfredatlarının milli ve manevi esas alan bir yapıya kavuşturulmasına katkı sağlamak, öğretmen yetiştirme kriterleri gözden geçirilerek öğretmen yeterliliklerini ele almak, öğretmen motivasyonlarını arttırıcı tedbirleri müzakere etmek istiyoruz. Bunların yanı sıra öğrencilerin doğruyu öğrenmelerini olumlu etkileyecek yapılanmalara katkı sağlamak, dezavantajlı çocuklarımızın eğitimi, eğitimde teknolojik gelişmelerin eğitime katkısını tartışmalıyız. En önemlisi Elazığ'daki eğitim durumunu görüşmek, çözüm yollarını konuşmak amacıyla biz tüm STK'lar olarak başta Şuurlu Öğretmenler Derneği Elazığ Şubesi, Goncalar Sormasın Derneği, Eğitim 2023 ve Eğitimde Kaliteyi Artırma Geliştirme Derneği, Mutlu Yaşam Yardımlaşma Derneği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi, Fırat Üniversite desteği ve milli eğitim müdürlüğümüzün desteğiyle 1. Elazığ Yerel Eğitim Şurası yapacağız" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Yerel Eğitim Şurası Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement