Elbim'de Yüzde 100 Başarı Tekrarlandı - Son Dakika
Yerel

Elbim'de Yüzde 100 Başarı Tekrarlandı

Elbim\'de Yüzde 100 Başarı Tekrarlandı

İngiltere'ye gitmek için Elbim Dil Kursları'nda eğitim alan 17 kursiyerin tamamı, aile birleşim sınavını başarıyla geçti.

04.02.2013 10:06  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'ye gitmek için gerekli olan sertifikayı almak üzere Elbim Dil Kursları'nda eğitim alan 17 kursiyerin tamamı, aile birleşim sınavını başarıyla geçti.

İngiltere'ye yerleşmek için gerekli olan vize, vize sınavında elde edilen başarıyla alınabilirken, sınavı başarıyla geçenler sertifikalarına bir bir kavuşuyor. Bu kapsamda vize sınavı için gerekli olan dil eğitimini veren ve kaliteli eğitimiyle kursiyerlerinin sınavda başarılı olmasına vesile olan Elbim Dil Kursları, bir kez daha yüzde 100'lük başarı sağladı.

İngiltere'de 2010 yılında çıkartılan yasayla, oturum izni almak için gerekli olan eğitimi veren Elbim Dil Kursları'nın İngilizce öğretmeni Ayşe Çetin, sınavı başarıyla geçen kursiyerleri tebrik ederek, şunları söyledi:

"2012 Aralık ayında sınava giren 17 öğrencimizin 17'si de bugün sertifikaları aldı. 2 aylık süren bir eğitim süreciydi, bizler de bu süreç içerisinde öğrencilerimizle birebir ilgilendik. Onların her türlü problemlerini, dersle alakalı her türlü sorunlarını dinledik ve ilgilendik, onlara bu sertifikaları kazandırdık. Bizler bugün yüzde 100 başarı yaptık, 17 öğrencimizin 17'sinin de başarılı olmasını sağladık. Öğrencilerimizin çoğu Gaziantep'ten değil de daha çok çevre illerden gelmektedir. Buna örnek olarak Kahramanmaraş, Adıyaman'ı verebiliriz. Burada onlara her türlü yardımı sağladığımızı biliyoruz."

Kursiyerlerden Aydın Çakır ise, "Bugün sertifikamı aldım. Buraya kuzenimin tavsiyesi üzerine geldim. Gelirken bu kadar iyi şeyler beklemiyordum, sıradan bir kurs olduğunu düşünerek geldim. Öğreneceğime de açıkçası inanmıyordum. Ama buraya geldim, gördüm. Gerek öğretmenler olsun gerek arkadaşlarım olsun herkes ilgileniyor. Takıldığım yerde öğretmenlerim çok yardımcı oldu bana ve gerçekten güzel bir eğitim aldım. Burada sistem çok iyi; kitaplar, CD'ler, sayısız dinletme cihazları falan olsun bütün olanakları sağlıyorlar. Sertifikamı aldığımdan dolayı çok mutluyum, bütün öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Yüzde 100 başarı yaptık, bu da bizim için ayrı bir mutluluk" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elbim'de Yüzde 100 Başarı Tekrarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement