Emekliye ayrılan İlçe Emniyet Müdürü Baran'a yemekli veda - Son Dakika
Yerel

Emekliye ayrılan İlçe Emniyet Müdürü Baran'a yemekli veda

Emekliye ayrılan İlçe Emniyet Müdürü Baran\'a yemekli veda

Giresun'un Görele İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran'ın emekli olmasından dolayı kendisine veda yemeği verildi.

17.12.2022 11:49  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran'ın emekli olmasından dolayı kendisine veda yemeği verildi.

Veda yemeğine Kaymakam Cem Afşin Akbay, Cumhuriyet Savcısı Rahmi Tanoğlu, Belediye Başkanı Tolga Erener, emekliye ayrılan Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Türkoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler- Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Mehmet Cındık, İlçe Daire Amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Emekli olan İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran için Görele Kaymakamlığı tarafından Görele Belediyesi Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yemekte yaptığı konuşmada, "İlçemizin güvenliği için başarılı çalışmalara imza atan Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi.

Kaymakam Cem Afşin Akbay ise "Zekeriya Bey ile 2 yıl kadar çalışma imkanımız olmasına rağmen kendisiyle çalışmaktan oldukça memnun ve mutluyuz. Bu bir veda değil vefa gecesidir. Devletimiz varsa her şeyimiz var; namusumuz, huzurumuz, işimiz var. Bizler Devletimizin birer görevlisi olarak atandığımız, görev yaptığımız ili, ilçeyi kendi memleketimizden daha çok tanıyarak sahipleniyor, görevimizi layıkıyla yerine getirmeye gayret ediyoruz. Emekliye ayrılan Emniyet Müdürümüz Zekeriya Baran, bey ile de çalışma hayatımızı güzel bir şekilde, başarılı çalışmalarımız sonucunda geride bıraktık. İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde başarılı ve özverili çalışmaları için kendisine teşekkür ediyor, emeklilik yaşamının ailesi ve kendileri hakkında güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ise düzenlenen yemek nedeniyle teşekkür ederek Görele'de görev yaptığı süre içerisinde birlikte görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine desteklerini esirgemeyen başta Kaymakam Cem Afşin Akbay, olmak üzere İlçe Daire Amirlerine ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekliye ayrılan İlçe Emniyet Müdürü Baran'a yemekli veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement