Emitt Fuarı'nda Gerede Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Emitt Fuarı'nda Gerede Tanıtıldı

İstanbul Tüyap Fuar Merkezi'nde başlayan ve dört gün süren Emitt Turizm Fuarı'nda Gerede ilçesi tanıtıldı.

14.02.2012 16:39

İstanbul Tüyap Fuar Merkezi'nde başlayan ve dört gün süren Emitt Turizm Fuarı'nda Gerede ilçesi tanıtıldı.

Gerede Belediyesi'nin üyesi olduğu BAKAB ve MARKA birliklerinin kiraladıkları salonda stant açan Gerede Belediyesi, ilçeyi uluslararası alanda tanıtma fırsatı buldu.

Dört gün süren fuarda, Turizmde önceliği olan Esentepe Doğal Parkı ve Arkut Dağı Kayak Merkezi için özel hazırlanan broşürlerle turizmcilerin dikkati çekildi.

Ayrıca, Gerede'yi her yönüyle tanıtan broşür ve kitapçıklar Gerede çantaları içersinde standı ziyaret edenlere dağıtıldı. Deri halı, deri demer, şak şak helvası, keş, köy ekmeği ve deri tabloların da tanıtım için yer aldığı stantta, ziyaretçilere şak şak helvası ve köy ekmeği ikram edildi.

60 ülkeden 4000 firmanın yer aldığı Tüyap'ta bölge tanıtımı adına en geniş organizasyon ve işbirliğini gerçekleştirerek fuarın başarısına katkıda bulunan Gerede'nin de bulunduğu BAKAB üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, "Turizm Fuarı dünyada 6. sırada yer alıyor ve her geçen yıl önemi ve ziyaretçi sayısı artıyor.

Belediye olarak İlçemizi en güzel şekilde tanıttığımıza inanıyorum. Fuara özel olarak hazırlanan tanıtım materyalleri fuarı gezmeye gelen tatilcilere dağıtıldı. Tur operatörleri ziyaret edildi. Bu attığımız adımlar küçük ama geleceğe dönük olarak birleştiğinde Gerede'miz için büyük adımlar. Gerede'yi her alanda olduğu gibi turizmde de geliştirmek amacıyla her alanda fırsatları değerlendiriyoruz" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emitt Fuarı'nda Gerede Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement