Emniyet Müdürü Aydoğan'dan Veda - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü Aydoğan'dan Veda

Emniyet Müdürü Aydoğan\'dan Veda

Bir yılı aşkın bir süredir Bayburt Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, 40 yıllık memuriyet hayatına son noktayı koydu.

26.12.2013 15:29  Güncelleme: 15:26

Bir yılı aşkın bir süredir Bayburt Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, 40 yıllık memuriyet hayatına son noktayı koydu.

Memuriyet hayatına Karadeniz'de başlayan ve yine Karadeniz'in başka bir ili olan Bayburt'ta memuriyet hayatını noktalayan Emniyet Müdürü Celal Aydoğan'ın emekliye ayrılıyor olması nedeniyle Bayburt Valiliği tarafından veda yemeği düzenlendi.

Bayburt Konaklama tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Celal Aydoğan; "Sayın Valim 40 yılı aşkın bir süre emniyette görev yaptım, 1 Ocak itibariyle de emekliye ayrılacağım. İlk görevlerim Karadeniz de başladı Karadeniz de bitiyor Bayburt'a geleli bir yılı geçti, bu zaman zarfında Sayın Valimden, kamu kurum ve kuruluşlarından, sivil toplum kuruluşlarından hep sıcak ilgi ve destek buldum, buda bizim burada rahat görev yapmamızı sağladı. Zaten Bayburt asayiş yönünden iyi olan illerimizde bir tanesi bizde zaten düzgün olan Bayburt'taki asayişe katkımız çabamız oldu. Polisimizi sokağa çıkardık, gerek sivil gerekse resmi polisimizle vatandaşın içinde bulunduk. Sayın valim bu süre içerisinde trafik eylem planı hazırladık bu planımıza Bayburt'ta yaşayan hemen hemen herkesin katkısı var. Sivil toplum kuruluşları, esnafımız, vatandaşlarımız, basın, Milli Eğitim Müdürlüğü, kendi teşkilatımız vs. birçok kuruluş ve mensuplar tarafından bu eylem planına başladık. İnşallah bizden sonrada devam eder.

Düzenlenen bu veda yemeğine, başta sayın valim olmak üzere katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ."diyerek duygularını dile getirdi.

Ardından bir konuşma yapan Vali Mükerrem Ünlüer,

"Değerli arkadaşlar ben burada 4 aydır görev yapmaktayım. Kendisi ile çok uzun süre çalışma imkanımız olmamasına rağmen arkadaşlarımızdan edindiğimiz bilgileri doğrultusunda gerek benden önceki dönemlerde gerekse benim görev sürem içerisinde sayın müdürümüz tecrübesi ve mesleki bilgisiyle Bayburt emniyetini toparladı belli düzene ve disipline getirdi. Fiziki mekanları ve insan kaynaklarını iyi yöneterek, şuanda hepinizin beğendiği ve gurur duyduğu emniyet haline gelmesini sağladı.

Müdürümüzün bu hizmetlerini her zaman takdirle anacağız. Ben sizlerin huzurunda kendisini tebrik ediyorum. Tabi bu işin birinci boyutu, ikinci boyutu ise insanlığıyla da Müdür bey hepimizin gönlünde güzel bir yer edindi. Hem güven terkin ettirdi arkadaşlarımıza bizlerle daha güvenli çalıştık. Gerek vatandaşlarla gerekse daire amirleriyle güzel ilişkiler kurduğuna şahit olduk. İnşallah bundan sonraki hayatında sadece emekli olmaz ailesiyle birlikte daha huzurlu, daha mutlu olur. Biz burada kendisini uğurlarken gönlümüzdeki yerini hatırlatıyoruz telefonumuz her zaman acık, bir kardeşi olarak her zaman bizleri arayabileceğini bilmesini istiyoruz. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum."diyerek sözlerini tamamlayan vali Ünlüer günün anısına Emniyet Müdürüne çeşitli hediyeler takdim etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü Aydoğan'dan Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement