Engelli Askerlere Konser - Son Dakika
Yerel

Engelli Askerlere Konser

Engelli Askerlere Konser

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir günlük temsili askerlik yapan engelliler konserle stres attı.

13.05.2013 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir günlük temsili askerlik yapan engelliler konserle stres attı.

Engelliler Haftası dolayısıyla Gürsu Belediyesi ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi iş birliğiyle engelliler ve aileleri için konser düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Orkestra Şube Müdürlüğü Çalgıcı Mektebi Grubu'nun verdiği konser öncesinde Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş duygusal bir konuşma yaptı.

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü ise, "Engelliler Haftasının güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Bu tür faaliyetler, engelli çocuklarımız, gençlerimiz ve ailelerinin yaşadığı zorlukların aşılmasına katkı sağlıyor. Belediye olarak ilçemizde fiziki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışmalarımızın yanında, manevi olarak da engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Gürsu Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ne engellilere yönelik yapılan hizmetler için teşekkür ederim. Hepimiz için, sevginin engel tanımayan ışığıyla aydınlanacak engelsiz bir yaşam diliyorum" dedi.

Engelliler Haftası dolayısıyla gündüz temsili askerlik yapan engelli gençler, aileleriyle birlikte Başkan Özcü'yü makamında ziyaret etti, akşam da düzenlenen konserde doyasıya eğlendi.

(MŞ)

13.05.2013 19: 26: 41

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Askerlere Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement