Engelli Basketçiler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Engelli Basketçiler Ödüllendirildi

Engelli Basketçiler Ödüllendirildi

Engelliler Basketbol Takımı oyuncuları ödüllendirildi.

18.12.2013 14:59

Engelliler Basketbol Takımı oyuncuları ödüllendirildi.

Malatya'da ilk defa Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü tarafından oluşturulan Engelliler Basketbol Takımı oyuncuları son zamanlamada aldıkları galibiyetlerden ötürü altın ile ödüllendirildi.

Soğuk havaya rağmen başarılarını devam ettirmek için Yeşiltepe Kapalı Spor Salonu'nda antrenman yapan basketbolcuları ziyaret eden Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, aldıkları galibiyetler dolayısıyla takımda görev alan bütün ekibe altın hediye etti.

Yıldırım, alınan galibiyetlerin mutluluk verici olduğunu söyleyerek, sporcuları ve antrenör Oğuz Avcı'yı tebrik etti. Yıldırım, Malatya'da çok daha fazla bedensel engelli basketbol takımına ihtiyaç olduğunu belirtti.

Engelliler Spor Kulübü basketçilerinin birçok engeli aşıp özveri ile çalışarak bu başarıları elde ettiğini vurgulayan Yıldırım, "Bu başarıların devamlı olmasını diliyorum, çünkü siz bu alanda Malatya'mızın umudusunuz" dedi.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Vahap Canpolat, bu sezon başarı üstüne başarı elde ettiklerini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Basketçiler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement