Engellilere Kıyafet Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Engellilere Kıyafet Yardımı Yapıldı

Engellilere Kıyafet Yardımı Yapıldı

Sakatlar Derneği Niğde Şubesine bağlı engelli üyelere kıyafet yardımı yapıldı.

22.05.2013 16:12

Sakatlar Derneği Niğde Şubesine bağlı engelli üyelere kıyafet yardımı yapıldı.

Özel bir mağaza tarafından Niğde'de bulunan bin engelliye kıyafet dağıtım törenine Niğde Valisi Alim Barut'un Eşi Miyase Barut, Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan, Niğde SYDV Müdürü Nurettin Özgün katıldı.

Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan yaptığı konuşmasında, "bir mağazadan derneğimize giysi yardımı yapıldı. Bu projede bize destek veren SYDV Müdürümüze ve Miyase Hanım'a ve Kürşat bey'e teşekkür ediyorum. Yardımı gruplara ayırdık, bu kıyafetleri üye arkadaşlarımıza dağıtacağız. Burada 35 tane üyemize temsili dağıtım yapacağız" dedi.

Törende bir konuşma yapan Niğde Valisi Alim Barut'un Eşi Miyase Barut ise dernek Başkanı Songül Çalışkan ve yardım yapan hayır severlere teşekkür etti. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilere Kıyafet Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement