Engellilerin Sorun ve Beklentileri Anketle Belirlenecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Engellilerin Sorun ve Beklentileri Anketle Belirlenecek

30.06.2012 12:40

Rize Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne kayıtlı 4 bin 725 engellinin sorun ve beklentileri, anket çalışmasıyla belirlenecek.

Rize Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne kayıtlı 4 bin 725 engellinin sorun ve beklentileri, anket çalışmasıyla belirlenecek.

Proje Koordinatörü Aytaç Balcı, yaptığı açıklamada, Rize'de bu yıl hayata geçen ve Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, mayıs ayından itibaren yürütülen saha çalışmalarında ilçelerde yaşayan 2 bin özürlü ve yakınına ulaşılarak anket çalışması yapıldığını belirtti.

Vatandaşlarımızın özürlülük nedenleri ve sorunlarının tespiti açısından anketin önemli olduğunu vurgulayan Balcı, "Anketler ile vatandaşlarımızın özürlülük nedenleri tespit edilecek ve özürlülük durumuna ve nedenine göre sınıflandırılması yapılacak, sorun ve beklentileri tespit edilecektir. Anket uygulaması sırasında, sorun ve beklentilere yönelik olarak ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından, nasıl ve hangi ölçüde faydalanabilecekleri konusunda danışmanlık hizmetleri verilecek ve hizmetlerden azami olarak faydalanmaları sağlanacak" dedi.

Muhabir: Salih Yıldırım

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engellilerin Sorun ve Beklentileri Anketle Belirlenecek - Son Dakika


Advertisement