Erciyes'te Kayak Keyfine Rüzgar Engeli - Son Dakika
Yerel

Erciyes'te Kayak Keyfine Rüzgar Engeli

Erciyes\'te Kayak Keyfine Rüzgar Engeli

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Erciyes Kayak Merkezi’nde, bütün tesisler hızı yaklaşık 100 kilometreye kadar ulaşan rüzgar nedeniyle kapandı.

05.02.2016 10:36

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Erciyes Kayak Merkezi'nde, bütün tesisler hızı yaklaşık 100 kilometreye kadar ulaşan rüzgar nedeniyle kapandı.

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden birisi olan ve toz karı ile ünlü olan Erciyes Kayak Merkezi, özellikle sömestre tatilinde bir çok kayak severin ve ünlülerin akınına uğradı. Hafta içi ve hafta sonu büyük bir yoğunluğun yaşandığı Erciyes Kayak Merkezi'nde bu sabah şiddetli rüzgar etkili oldu.

Erciyes Kayak Merkezi yetkilileri, yaptığı duyuru ile saatteki hızı yaklaşık 100 kilometreye kadar ulaşan rüzgar nedeniyle bütün tesislerin kapatıldığı uyarısında bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyes'te Kayak Keyfine Rüzgar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement