Erdemli'de Kick Boks Gecesi - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Kick Boks Gecesi

Erdemli\'de Kick Boks Gecesi

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kick Boks Şampiyonlar Gecesi, çetin mücadelelere sahne oldu.

26.09.2015 11:39

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kick Boks Şampiyonlar Gecesi, çetin mücadelelere sahne oldu.

Bu yıl şehitler ve gaziler anısına gerçekleştirilen gecede Türk Milli sporcularla Fransa, Hollanda, İran ve Moldovalı sporcular karşılaştı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu geceyi Gaziler Haftası münasebeti ile geçmişi yad etmek adına düzenlediklerini belirterek, "Gençlerimize tarih şuuru verebilmek adına, ülkenin bu günlere kolay gelmediğinin nakşedilmesi adına, gençlerimizi kahve köşelerinden uzak tutmak, kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmek adına düzenledik" dedi.

Bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Tollu, "Bu etkinliklerle birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmayı da hedefliyoruz" diye konuştu. Tollu, belediyeciliğin sadece yol ve su gibi fiziki hizmetlerden ibaret olmadığını vurgulayarak, aynı zamanda Erdemli Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanında da son derece güzel hizmetler yaptığını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler dolayısıyla Erdemli Belediyesi'ni tebrik etti. Gecede konuşan Kocamaz, Gaziler Günü'nü kutlarken, milletin birlik ve beraberlik ruhunun güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gecede Dünya Şampiyonu Milli sporcu Funda Alkayış, İranlı rakibi Fatemah Ezemi karşısında maçı zorlanmadan kazanarak birincilik kupasını kaldırdı. Gecenin en dikkat çeken karşılaşması Milli Sporcu İsmail Uzuner ile İranlı rakibi Mostafa Rajabi arasında gerçekleşti. Uzuner'in puan farkıyla kazandığı karşılaşma çetin geçti. İzleyenlerin uzun süre unutamayacağı karşılaşmayı Uzuner puan farkıyla kazandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Kick Boks Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement