Erdemli Devlet Hastanesi'nde İki Ünitenin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Erdemli Devlet Hastanesi'nde İki Ünitenin Açılışı Yapıldı

Erdemli Devlet Hastanesi'nde 1. basamak 5 yataklı Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi ile teknolojik cihazlarla yenilenen Radyoloji Ünitesi törenle açıldı.

26.05.2015 17:06

Erdemli Devlet Hastanesi'nde 1. basamak 5 yataklı Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi ile teknolojik cihazlarla yenilenen Radyoloji Ünitesi törenle açıldı.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sağlıkta önemli başarılar gerçekleştirdiğini söyledi.

Yeni açılan ünitelerin hayırlı olmasını dileyen Taştan, Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesiyle sınırlarında bulunan milyonlarca insanın da boynunun bükülmesinin önleneceğini belirtti.

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı da sağlıkta temel hedefin, sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliği ve bu hizmetlerden eşit yararlanmayı sağlamak olduğunu kaydetti.

Erdemli Devlet Hastanesi'nin 2012'den beri yeni binasında hizmet verdiğini anımsatan Çamsarı, şöyle devam etti:

"Bakanlığımızın 2023 hedefleri sağlık alanındaki planlama faaliyetleri içerisinde bulunan yoğun bakım hizmetleri kriterlerine uygun olarak projelendirilmiş teknolojik donanım ve sertifikasyon sahibi nitelikli personelle, 1. basamak 5 yataklı dahiliye yoğun bakım ünitesi tamamlanmıştır. Halkımıza hak ettiği standartlarda tedavi sunumunun bir aşaması da böylelikle gerçekleştirilmiştir. Bir ülkenin, bir devletin, aynı zamanda da bir ilin kalkınmasının en önemli göstergesi, vatandaşına sunduğu sağlık hizmetidir. Çağdaş ve kaliteli hizmet sunmak yolunda çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli Devlet Hastanesi'nde İki Ünitenin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement