Erdoğan'a Seçim Kampanyası İçin Bağış'ta Bulundular - Son Dakika
Yerel

Erdoğan'a Seçim Kampanyası İçin Bağış'ta Bulundular

Erdoğan\'a Seçim Kampanyası İçin Bağış\'ta Bulundular

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

25.07.2014 18:41

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu. İlçe Başkanı Adem Çalık, "10 Ağustos'taki seçim, Türkiye'de bir milli mücadele seçimi, gerçek demokrasi seçimi ve aklın seçimidir.Bu, 2023'ün seçimi, 2053'ün seçimi ve 2071'in seçimidir" dedi.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim masraflarını ve giderlerini karşılamak üzere bağışta bulundu. Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar ve partililerle birlikte banka şubesine gelen AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık, "Cumhurbaşkanı adayının seçim kampanyalarını milletin bağışı yoluyla karşılanması kararı doğrultusunda, bizler de başbakanımızın seçim masraflarına çam sakızı çoban armağanı katkı sağlamak adına bağış yapmak üzere burada toplandık. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk defa halk tarafından seçilecek olan önemli bir seçimdir. Türkiye'de bir milli mücadele seçimi, gerçek demokrasi seçimi ve aklın seçimi olarak tabir ettiğimiz bir seçimdir. 2023'ün seçimi, 2053'ün seçimi ve 2071'in seçimidir" diye konuştu.

DÜNYA LİDERİNE DESTEK İÇİN TOPLANDIK

"Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyen İlçe Başkanı Çalık, "Ona bugün bu grupla beraber destek olmak için buraya geldik. Ömrünü ülkeye hizmet için adayan, Ak Parti kurulduğu günden beri bu millete hizmet eden, gönüllerde taht kuran ve gariban dostu olan Recep Tayyip Erdoğan'ı ekibimiz ile beraber sembolik de olsa desteklemek üzere toplandık. Özellikle bu dünya liderini desteklemek için 10 Ağustos'ta onu Cumhurun reisi, Cumhurun başkanı yapmak için tüm teşkilatlarımız ve ekip arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Halkımızın da 10 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanlığına Recep Tayyip Erdoğanı seçeceğinden hiç endişemiz yoktur. İnşallah 10 Ağustos Türkiye için yeni bir başlangıç ve milat olacak" şeklinde konuştu.

ÇATI 10AĞUSTOS'TA ÇÖKECEK

Kampanyaya destek veren Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar ise, 10 Ağustos'ta Türkiye ilk defa kendi Cumhurbaşkanını özgür iradesi ile kendisinin seçeceğini belirterek, "Milletin adamı ve milletin Başbakanını 10 Ağustos'ta bu millet inşallah Cumhurbaşkanı seçecektir. Anketler bunu göstermektedir ve çatı 10 Ağustos'ta çökecektir. Gördüğünüz gibi bugünden akmaya başlamıştır. Bugün İlçe Başkanlığımızın organize etmiş olduğu sembolikte olsa Sayın Cumhurbaşkanı adayımıza destek anlamında yapacağımız bağış için Ziraat Bankamızın önündeyiz. Bu kampanya eş zamanlı olarak Ordu'nun tüm ilçelerinde ve İl Merkezinde aynı anda gerçekleşiyor. Türkiye'yi marka bir ülke haline getiren Recep Tayyip Erdoğan'a bu millet 10 Ağustos'ta destek verip, inşallah onu kendi Cumhurun başı olarak seçecektir. Bunun için buradayız. Bu kampanyaya destek için buradayız. Duyarlı olan tüm vatandaşlarımızı da bu kampanyaya destek olmaya davet ediyor ve teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan'a Seçim Kampanyası İçin Bağış'ta Bulundular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement