Ergünöz Ailesinin Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Ergünöz Ailesinin Acı Günü

Ergünöz Ailesinin Acı Günü

Diyarbakır'da polis olarak görev yapan Senayi Ergünöz'ün oğlu Muhammed Taha Ergünöz 4,5 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

05.03.2014 14:51

Yaklaşık 4,5 aydır önce solunum ve kardiyak problemleri nedeniyle Dicle Üniversitesi Hastaneleri Çocuk Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi gören Muhammed Taha Ergünöz kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.

Ergünöz ailesi Muhammed Taha Ergünöz için taziye kurdu. Kurulan taziyeye, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri, Doktorlar, polis meslektaşları, Dermanbaba Yetiş ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz Acu ve vatandaşlar katıldı. Muhammed Taha Ergünöz'ün ruhuna Fatihalar okundu.

Oğlunun ölümünün üzüntüsüyle adeta yıkılan baba Senayi Ergünöz, 2 6 Ekim 2013 tarihinden bu yana solunum ve kardiyak problemleri nedeniyle oğlumu Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü söyledi. Doktorların ve hastane personellerinin oğlunu kendi evlatları gibi bakıp ilgi gösterdiğini kaydeden acılı Baba, "Oğlum geçirdiği bir kalp krizi sonrası hayata gözlerini kapadı. Evlat acısı zordur. Emeği geçen dostlarımdan, taziyemize gelen meslektaşlarım, dostlarım ve arkadaşlarımdan Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ergünöz Ailesinin Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement