Erzincan'ın Milletvekilleri Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Erzincan'ın Milletvekilleri Belli Oldu

Erzincan\'ın Milletvekilleri Belli Oldu

25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri sonuçlarına göre Erzincan’da AK Parti ve CHP 1’er milletvekili çıkardı.

08.06.2015 14:39

25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri sonuçlarına göre Erzincan'da AK Parti ve CHP 1'er milletvekili çıkardı.

Erzincan'da resmi olmayan sonuçlara göre açılan sandıklarda milletvekillerinin isimleri şekillendi. 25.Dönem milletvekilliği seçimlerinde 2 milletvekili bulunan Erzincan'da AK Parti ve CHP 1 milletvekili çıkardı. Erzincan'ı AK Parti'den Dr. Talha Erol Durmaz, CHP'den ise Erdoğan Özyalçın mecliste temsil edecek.

ERZİNCAN'IN YENİ MİLLETVEKİLLERİNİ TANIYALIM

TALHA EROL DURMAZ KİMDİR? (AK Parti)

1973 yılında Erzincan'da doğdu. İlkokulu Erzincan Merkez Başpınar Köyü'nde, orta ve lise öğrenimini Erzincan İmam Hatip Lisesi'nde yaptı. Yüksek öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi, daha sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olarak tamamladı. Maçka Mehmet Aktürk Devlet Hastanesinde 3, 5 yıl Başhekimliği yaptı. Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 5 yıl Başhekim Yardımcılığı yaptı. Erzincan Özel Neon Hastanesinde Başhekim Yardımcılığında 5 yılı geride bırakarak halen bu görevini devam ettirmektedir. Lise yıllarında Erzincan İmam Hatip Lisesi yayını olan Kandil Gazetesi ve Kandil Dergisi'nin yayın kurulunda yer aldı. Üniversite yıllarında Üniversitelinin Sesi ve Adrenalin dergilerinin yayın kurulunda yer aldı. Trabzon Belediyesi Gençlik Meclis Başkanlığı Yaptı. Trabzon Sağlık Sen İl Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve üç çocuk babası olan Dr. Talha Erol Durmaz İntermediate düzeyde İngilizce ve temel düzeyde Arapça bilmektedir.

ERDOĞAN ÖZYALÇIN KİMDİR? (CHP)

1965 yılında Erzincan' da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzincan'da tamamladı. 1991 yılında İtalya'nın Catania Tıp Fakültesinden "Besinlerin Karaciğer Kanseri üzerindeki etkileri" adlı bilimsel tezini tamamlayarak mezun oldu. 1993 yılında Erzincan'da ki hastanelerde hekim olarak çalıştı. İleri seviyede İtalyanca, İspanyolca ve orta seviyede Almanca bilmektedir. Özyalçın evli ve iki çocuk babasıdır. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'ın Milletvekilleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement