Erzurum'da uyuşturucu ticareti yapmaktan yargılanan sanık, çantasında yakalanan 2 kilogram uyuşturucuyu içmek amacıyla satın aldığını savundu.
1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında sanık Kenan B. ile avukatı hazır bulundu.
Sanık Kenan B, 16 yaşından itibaren uyuşturucu bağımlısı olduğunu, söz konusu uyuşturucuyu Bingöl'den satın aldığını ifade ederek, "Bağımlı olduğum ve sürekli olarak bulamadığım için 800 lira karşılığında 2 kilogram esrar satın aldım. Bir yıl içinde tüketeceğim uyuşturucuyu bir seferde karşılayayım istedim. Şu anda üniversite üçüncü sınıf öğrencisiyim. Kesinlikle ticaret amaçlı olarak uyuşturucu getirmedim. Çok mağdurum, beraatimi talep ediyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, dosya kapsamında adı geçen savunma tanığının dinlenmesi ve eksik evrakların tamamlanmasına karar vererek duruşmayı erteledi. - Erzurum
Son Dakika › Yerel › Erzurum'daki Uyuşturucu Davası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.