Erzurum Diyanet-Sen Uzundere ve Tortuma Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

Erzurum Diyanet-Sen Uzundere ve Tortuma Çıkarma Yaptı

Erzurum Diyanet-Sen Uzundere ve Tortuma Çıkarma Yaptı

Erzurum Diyanet Sen Şubesinin Mart ayı içinde yapılan olağan üstü kongresinin ardından hummalı bir çalışma içine giren yeni yönetim Erzurum Şube Başkanı Bünyamin Aksu ve Başkan Yardımcıları Erkan Ünal, Halil Günal, Osman Bilmiş ve Muhsin Macit’in katılımıyla Uzundere ve Tortum İlçelerinde bir dizi toplantı yaptıktan sonra Uzundere İlçe Müftüsü Kadir Koçak ve Tortum İlçe Müftüsü Hüseyin Tetik’i makamlarında ziyaret etti.

18.03.2014 08:53

Erzurum Diyanet Sen Şubesinin Mart ayı içinde yapılan olağan üstü kongresinin ardından hummalı bir çalışma içine giren yeni yönetim Erzurum Şube Başkanı Bünyamin Aksu ve Başkan Yardımcıları Erkan Ünal, Halil Günal, Osman Bilmiş ve Muhsin Macit'in katılımıyla Uzundere ve Tortum İlçelerinde bir dizi toplantı yaptıktan sonra Uzundere İlçe Müftüsü Kadir Koçak ve Tortum İlçe Müftüsü Hüseyin Tetik'i makamlarında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Başkan Yardımcısı Erkan Ünal şunları kaydetti " Bizler hizmet için çıktık bu yola ve elimizden geldiğince gücümüz yettiğince üyelerimize memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Diyanet sen Erzurum şubesi olarak bir takım çalışmalar başlattık bunların başında çok önemsediğimiz web sitemiz açıldı. Ayrıca daha modern ve kullanışlı bir misafir hanemiz olması için çalışmalarımız son süratle devam ediyor. Bir hafta içinde üyelerimizin ve tüm diyanet personelinin hizmetine sunulacaktır. Bunun yanı sıra bir çok projemiz var zamanı geldiğinde tüm arkadaşlarımıza duyuracağız" - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Diyanet-Sen Uzundere ve Tortuma Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement