Erzurum Müftülüğü'nce Çanakkale Şehitleri Anıldı - Son Dakika
Yerel

Erzurum Müftülüğü'nce Çanakkale Şehitleri Anıldı

Erzurum Müftülüğü\'nce Çanakkale Şehitleri Anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler günü münasebetiyle Erzurum Müftülüğü tarafından “Çanakkale Şehitlerini” anma programı düzenlendi.

20.03.2014 14:44

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler günü münasebetiyle Erzurum Müftülüğü tarafından "Çanakkale Şehitlerini" anma programı düzenlendi.

Erzurum Müftülüğü Çok Amaçlı salonda düzenlenen programa konuşmacı olarak Erzincan İl Müftüsü Galip Akın katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program Zahit Kotku Camii müezzini Veyis Ağsakal'ın okuduğu Kur'an-i Kerimle devam etti. Ardından açış konuşması yapan İl Müftüsü Hasan Çınar Çanakkale ruhu ile yetişmiş olan neslin önemine dikkat çekerken düzenlemiş oldukları bu programla bir nebze olsun bu ruhu yetişmekte olan nesle öğreteceklerini söyledi. Daha sonra "Milli ve Manevi değerlerimiz; Çanakkale Ruhu" konulu bir konferans veren Erzincan müftüsü Galip Akın, Çanakkale ruhunu ortaya çıkaran hususları anlatırken verdiği örnekler salonda bulunan dinleyiciler tarafından gözyaşları ile dinlendi.

Konferansın ardından Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü musiki hocası Nurettin Yıldırım tarafından okunan kasideler adeta dinleyicileri mest etti. Program il genelinde okunan 4 bin 369 hatimin duası ile son buldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Müftülüğü'nce Çanakkale Şehitleri Anıldı - Son Dakika


Advertisement